Výroba medoviny


Celá výroba je prováděna výhradně v nádobách z potravinového nerezového plechu s atestem původu. Tzn. od nádoby na přípravu kvasného roztoku, přes kvasné a zrací tanky, čerpadla a finální expediční tanky až po plnění do láhví.


Image 0 - DSC_7198
DSC_7198

Ztekucování medu probíhá při teplotě do 45° C, voda pro výrobu je z artézkého typu. V současné době vyrábíme 8 druhů medoviny - všechny obsahují stejné množství propolisu. Naturální (bez příchutě), lipová (pouze z lipového medu) - u těchto je propolisu 2x více, cherry, karamelová, hořká mandlová, ořechová, skořicová a bylinná.


Aromata jsou z přírodního materiálu nebo přírodně identické. Všechny druhy mají obsah alkoholu 13% +- 0,5%.

firma

Zabýváme se výrobou a prodejem medoviny do různě velkých obalů, prodej medoviny je i volně stáčený dle požadavků zákazníků. Prodej medoviny je velkoobchodní i maloobchodní.

rychlý kontakt
602 667 897 - Luboš Voborník
732 457 426 - Aneta Hampeková
604 389 722 - Jan Hampek
605 306 215 - Luboš Voborník jr.
web